Bria

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bria in Bria (Centraal Afrikaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bria. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bria.
vlag van Centraal Afrikaanse Republiek
Vliegveld: Bria
IATA code: BIV
ICAO code: KBIV
Hoofdstad van Centraal Afrikaanse Republiek: Bangui

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5328 kilometer vliegen naar Bria in Bria. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 20 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bria is Africa/Bangui en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bria op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bria in Bria (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bria in Bria (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2023 - Mon
Bria, CF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon sep 25
moderate rain
30/22°C 5 km/h, NNW 62% 759.06 mmHg
tue sep 26
moderate rain
30/22°C 6 km/h, SW 63% 758.31 mmHg
wed sep 27
moderate rain
29/22°C 7 km/h, S 68% 757.56 mmHg
thu sep 28
moderate rain
30/22°C 5 km/h, SSW 63% 757.56 mmHg
fri sep 29
moderate rain
29/21°C 6 km/h, NW 69% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Centraal Afrikaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Centraal Afrikaanse Republiek is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Centraal Afrikaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +236 of 00236.