Brno

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Turany in Brno (Tjechië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brno. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Brno.
vlag van Tjechië
Vliegveld: Turany
IATA code: BRQ
ICAO code: LKTB
Hoofdstad van Tjechië: Praag
www.brno-airport.cz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 909 kilometer vliegen naar Turany in Brno. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 4 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brno is Europe/Prague en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Turany op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Turany in Brno (Tjechië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Turany in Brno (Tjechië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2022 - Wed
Brno, CZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 29
overcast clouds
14/11°C 7 km/h, NNE 52% 753.06 mmHg
fri sep 30
light rain
11/10°C 10 km/h, NNE 78% 757.56 mmHg
sat oct 1
light rain
14/12°C 18 km/h, W 68% 760.56 mmHg
sun oct 2
light rain
14/11°C 26 km/h, WNW 63% 762.82 mmHg
mon oct 3
light rain
11/10°C 25 km/h, WNW 72% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tjechië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Koruna. Valutacode CZK.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tjechië is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tjechië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +420 of 00420.