Broken Hill

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Broken Hill in Broken Hill (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Broken Hill. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Broken Hill.
vlag van Australië
Vliegveld: Broken Hill
IATA code: BHQ
ICAO code: YBHI
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 15879 kilometer vliegen naar Broken Hill in Broken Hill. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Broken Hill is Australia/Broken_Hill en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Broken Hill op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Broken Hill in Broken Hill (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Broken Hill in Broken Hill (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 3, 2022 - Sun
Broken Hill, AU
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jul 3
sky is clear
9/6°C 29 km/h, S 55% 769.57 mmHg
mon jul 4
sky is clear
10/6°C 31 km/h, S 55% 768.82 mmHg
tue jul 5
sky is clear
11/9°C 27 km/h, SSE 54% 767.32 mmHg
wed jul 6
sky is clear
15/10°C 23 km/h, SSE 46% 765.82 mmHg
thu jul 7
sky is clear
13/8°C 29 km/h, S 49% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.

Comments are closed.