Brus Laguna

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brus Laguna in Brus Laguna (Honduras). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brus Laguna. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Brus Laguna.
vlag van Honduras
Vliegveld: Brus Laguna
IATA code: BHG
ICAO code: MHBL
Hoofdstad van Honduras: Tegucigalpa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8583 kilometer vliegen naar Brus Laguna in Brus Laguna. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 13 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brus Laguna is America/Tegucigalpa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brus Laguna op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brus Laguna in Brus Laguna (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brus Laguna in Brus Laguna (Honduras). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 29, 2022 - Wed
Brus Laguna, HN
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 28
light rain
28/23°C 11 km/h, ENE 79% 762.07 mmHg
wed jun 29
moderate rain
28/23°C 9 km/h, E 85% 762.82 mmHg
thu jun 30
moderate rain
27/23°C 7 km/h, ENE 85% 762.07 mmHg
fri jul 1
light rain
30/24°C 12 km/h, N 63% 759.81 mmHg
sat jul 2
heavy intensity rain
24/24°C 19 km/h, E 97% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Honduras

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lempira. Valutacode HNL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Honduras is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Honduras te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +504 of 00504.

Comments are closed.