Brussel

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Brussels Airport in Brussel (België). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Brussel. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Brussels Airport is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van België
Vliegveld: Brussels Airport
IATA code: BRU
ICAO code: EBBR
Hoofdstad van België: Brussel
www.brusselsairport.be

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 158 kilometer vliegen naar Brussels Airport in Brussel. Een vlucht duurt ongeveer 34 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Brussel is Europe/Brussels en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Brussels Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in België is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in België te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +32 of 0032.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Brussels Airport in (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Brussels Airport in Brussel (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 25, 2021 - Mon
Brussels, BE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 25
light snow
2/1°C 13 km/h, N 87% 754.56 mmHg
tue jan 26
overcast clouds
4/3°C 17 km/h, W 76% 765.07 mmHg
wed jan 27
rain and snow
4/5°C 21 km/h, SW 80% 762.07 mmHg
thu jan 28
moderate rain
12/10°C 35 km/h, W 74% 753.81 mmHg
fri jan 29
light rain
9/7°C 38 km/h, W 69% 750.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.