Buenos Aires

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Buenos Aires in Buenos Aires (Costa Rica). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Buenos Aires. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Buenos Aires.
vlag van Costa Rica
Vliegveld: Buenos Aires
IATA code: BAI
ICAO code: MRBA
Hoofdstad van Costa Rica: San Jose

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9073 kilometer vliegen naar Buenos Aires in Buenos Aires. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Buenos Aires is America/Costa_Rica en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Buenos Aires op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Buenos Aires in Buenos Aires (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Buenos Aires in Buenos Aires (Costa Rica). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 8, 2023 - Wed
Buenos Aires, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed feb 8
overcast clouds
33/26°C 35 km/h, SE 32% 756.81 mmHg
thu feb 9
few clouds
31/28°C 30 km/h, E 43% 756.81 mmHg
fri feb 10
sky is clear
33/31°C 22 km/h, ENE 37% 756.81 mmHg
sat feb 11
light rain
30/28°C 22 km/h, E 47% 756.06 mmHg
sun feb 12
light rain
30/25°C 26 km/h, NNE 46% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Costa Rica

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Colon. Valutacode CRC.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Costa Rica is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Costa Rica te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +506 of 00506.