Buenos Aires

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Aeroparque Jorge Newbery in Buenos Aires (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Buenos Aires. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Buenos Aires.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Aeroparque Jorge Newbery
IATA code: AEP
ICAO code: SABE
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11431 kilometer vliegen naar Aeroparque Jorge Newbery in Buenos Aires. Een vlucht duurt ongeveer 14 uur en 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Buenos Aires is America/Argentina/Buenos_Aires en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Aeroparque Jorge Newbery op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Aeroparque Jorge Newbery in Buenos Aires (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Aeroparque Jorge Newbery in Buenos Aires (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 27, 2022 - Mon
Buenos Aires, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 27
overcast clouds
11/10°C 17 km/h, NNE 69% 762.82 mmHg
tue jun 28
overcast clouds
12/12°C 18 km/h, WSW 61% 763.57 mmHg
wed jun 29
scattered clouds
14/14°C 18 km/h, NNW 59% 761.31 mmHg
thu jun 30
few clouds
12/11°C 18 km/h, SW 32% 764.32 mmHg
fri jul 1
sky is clear
11/12°C 20 km/h, NNE 68% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.

19 Responses to “Buenos Aires”

Comments are closed.