Bumba

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Bumba in Bumba (Democratische Republiek Congo). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bumba. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bumba.
vlag van Democratische Republiek Congo
Vliegveld: Bumba
IATA code: BMB
ICAO code: FZFU
Hoofdstad van Democratische Republiek Congo: Kinshasa

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5809 kilometer vliegen naar Bumba in Bumba. Een vlucht duurt ongeveer 7 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bumba is Africa/Kinshasa en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Bumba op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Bumba in Bumba (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Bumba in Bumba (Democratische Republiek Congo). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Nov 30, 2022 - Wed
Bumba, CD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed nov 30
light rain
23/21°C 7 km/h, SSW 91% 758.31 mmHg
thu dec 1
light rain
24/21°C 6 km/h, NW 85% 757.56 mmHg
fri dec 2
moderate rain
27/22°C 5 km/h, SW 70% 757.56 mmHg
sat dec 3
light rain
31/22°C 6 km/h, ESE 54% 756.81 mmHg
sun dec 4
light rain
30/23°C 5 km/h, SSE 55% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Democratische Republiek Congo

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode CDF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Democratische Republiek Congo is 220 V en stekkers hebben de code C / D / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Democratische Republiek Congo te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +243 of 00243.