Buonmethuot

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Buon Ma Thuot Airport in Buonmethuot (Vietnam). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Buonmethuot. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Buonmethuot.

Vliegveld: Buon Ma Thuot Airport
Plaats: Buonmethuot
IATA code: BMV

Timezone
De timezone van Buonmethuot is Asia/Saigon.

Betaalmiddel
In Vietnam is de officiële munteenheid de Dong. Valutacode VND.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Vietnam te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +84 of 0084.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Buon Ma Thuot Airport in Buonmethuot (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Buon Ma Thuot Airport in Buonmethuot (Vietnam). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Buon Ma Thuot Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 2, 2020 - Thu
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.