Buraidah

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Gassim Regional Airport in Buraidah (Saoedi-Arabië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Buraidah. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Buraidah.
vlag van Saoedi-Arabië
Vliegveld: Gassim Regional Airport
IATA code: ELQ
ICAO code: OEGS
Hoofdstad van Saoedi-Arabië: Riyadh

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4342 kilometer vliegen naar Gassim Regional Airport in Buraidah. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Buraidah is Asia/Riyadh en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Gassim Regional Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Gassim Regional Airport in Buraidah (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Gassim Regional Airport in Buraidah (Saoedi-Arabië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 10, 2023 - Sat
Buraidah, SA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 10
sky is clear
41/37°C 19 km/h, WSW 9% 753.06 mmHg
sun jun 11
sky is clear
41/34°C 32 km/h, WNW 9% 752.31 mmHg
mon jun 12
sky is clear
39/33°C 30 km/h, WSW 8% 752.31 mmHg
tue jun 13
sky is clear
39/35°C 20 km/h, N 10% 752.31 mmHg
wed jun 14
sky is clear
40/36°C 27 km/h, N 9% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Saoedi-Arabië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Rial. Valutacode SAR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Saoedi-Arabië is 110 V / 220 V  en stekkers hebben de code A / B / C / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Saoedi-Arabië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +966 of 00966.