Bureta

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Levuka Airfield in Bureta (Fiji). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Bureta. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Bureta.
vlag van Fiji
Vliegveld: Levuka Airfield
IATA code: LEV
ICAO code: NFNB
Hoofdstad van Fiji: Suva

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 16129 kilometer vliegen naar Levuka Airfield in Bureta. Een vlucht duurt ongeveer 19 uur en 12 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Bureta is Pacific/Fiji en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Levuka Airfield op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Levuka Airfield in Bureta (Fiji). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Levuka Airfield in Bureta (Fiji). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Bureta, ES
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
few clouds
23/22°C 15 km/h, ESE 33% 765.82 mmHg
mon sep 25
sky is clear
24/21°C 11 km/h, NW 34% 765.82 mmHg
tue sep 26
broken clouds
23/21°C 13 km/h, NW 54% 765.07 mmHg
wed sep 27
scattered clouds
27/23°C 13 km/h, ESE 39% 764.32 mmHg
thu sep 28
broken clouds
28/24°C 19 km/h, ESE 37% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Fiji

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode FJD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Fiji is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Fiji te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +679 of 00679.