Butterworth

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Butterworth in Butterworth (Maleisië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Butterworth. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Butterworth.
vlag van Maleisië
Vliegveld: Butterworth
IATA code: BWH
ICAO code: WMKB
Hoofdstad van Maleisië: Kuala Lumpur

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 9907 kilometer vliegen naar Butterworth in Butterworth. Een vlucht duurt ongeveer 12 uur en 47 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Butterworth is Asia/Kuala_Lumpur en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Butterworth op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Butterworth in Butterworth (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Butterworth in Butterworth (Maleisië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Butterworth, MY
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
moderate rain
29/27°C 9 km/h, NNE 70% 756.06 mmHg
wed sep 28
moderate rain
29/26°C 12 km/h, W 66% 755.31 mmHg
thu sep 29
light rain
29/27°C 8 km/h, ENE 69% 755.31 mmHg
fri sep 30
light rain
29/27°C 9 km/h, W 68% 756.06 mmHg
sat oct 1
light rain
29/25°C 17 km/h, N 75% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Maleisië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Ringgit. Valutacode MYR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Maleisië is 240 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Maleisië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +60 of 0060.