Cairo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cairo International Airport in Cairo (Egypte). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cairo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cairo.
vlag van Egypte
Vliegveld: Cairo International Airport
IATA code: CAI
ICAO code: HECA
Hoofdstad van Egypte: Cairo
www.cairo-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 3287 kilometer vliegen naar Cairo International Airport in Cairo. Een vlucht duurt ongeveer 4 uur en 54 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cairo is Africa/Cairo en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cairo International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cairo International Airport in Cairo (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cairo International Airport in Cairo (Egypte). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 25, 2022 - Sun
Cairo, EG
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 25
sky is clear
34/28°C 35 km/h, NE 29% 759.81 mmHg
mon sep 26
sky is clear
34/27°C 32 km/h, NE 29% 759.81 mmHg
tue sep 27
sky is clear
34/27°C 29 km/h, NNE 29% 759.06 mmHg
wed sep 28
sky is clear
33/28°C 28 km/h, NE 28% 758.31 mmHg
thu sep 29
sky is clear
36/28°C 29 km/h, NE 20% 758.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Egypte

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode EGP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Egypte is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Egypte te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +20 of 0020.