Calais

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Calais in Calais (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Calais. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Calais.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Calais
IATA code: CQF
ICAO code: LFAC
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.aeroport.capcalaisis.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 247 kilometer vliegen naar Calais in Calais. Een vlucht duurt ongeveer 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Calais is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Calais op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Calais in Calais (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Calais in Calais (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 23, 2024 - Sun
Arrondissement de Calais, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 23
sky is clear
17/15°C 19 km/h, WSW 78% 765.07 mmHg
mon jun 24
broken clouds
19/16°C 16 km/h, NE 70% 765.07 mmHg
tue jun 25
sky is clear
20/16°C 19 km/h, NNE 78% 761.31 mmHg
wed jun 26
few clouds
20/17°C 19 km/h, NNE 82% 757.56 mmHg
thu jun 27
light rain
21/17°C 27 km/h, SW 77% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.