Calgary

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Calgary International Airport in Calgary (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Calgary. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Calgary.
vlag van Canada
Vliegveld: Calgary International Airport
IATA code: YYC
ICAO code: CYYC
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.yyc.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7165 kilometer vliegen naar Calgary International Airport in Calgary. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 31 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Calgary is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Calgary International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Calgary International Airport in Calgary (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Calgary International Airport in Calgary (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 28, 2023 - Thu
Calgary, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu sep 28
light rain
15/6°C 22 km/h, W 35% 755.31 mmHg
fri sep 29
moderate rain
6/6°C 20 km/h, WNW 87% 760.56 mmHg
sat sep 30
light rain
8/7°C 13 km/h, ESE 83% 763.57 mmHg
sun oct 1
light rain
10/8°C 12 km/h, SSE 61% 762.82 mmHg
mon oct 2
scattered clouds
12/9°C 18 km/h, NNW 52% 754.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.