Campbell River

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Campbell River in Campbell River (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Campbell River. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Campbell River.
vlag van Canada
Vliegveld: Campbell River
IATA code: YBL
ICAO code: CYBL
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.crairport.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7711 kilometer vliegen naar Campbell River in Campbell River. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Campbell River is America/Vancouver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Campbell River op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Campbell River in Campbell River (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Campbell River in Campbell River (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Campbell River, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
few clouds
17/7°C 16 km/h, WNW 39% 767.32 mmHg
mon may 20
light rain
17/11°C 13 km/h, WNW 42% 766.57 mmHg
tue may 21
moderate rain
11/5°C 14 km/h, WNW 97% 760.56 mmHg
wed may 22
broken clouds
17/9°C 14 km/h, WNW 47% 759.81 mmHg
thu may 23
light rain
14/11°C 10 km/h, E 63% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.