Canakkale

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Canakkale in Canakkale (Turkije). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Canakkale. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Canakkale.
vlag van Turkije
Vliegveld: Canakkale
IATA code: CKZ
ICAO code: LTBH
Hoofdstad van Turkije: Ankara

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 2131 kilometer vliegen naar Canakkale in Canakkale. Een vlucht duurt ongeveer 3 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Canakkale is Europe/Istanbul en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Canakkale op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Canakkale in Canakkale (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Canakkale in Canakkale (Turkije). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 6, 2023 - Wed
Çanakkale Province, TR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed dec 6
light rain
9/8°C 10 km/h, ENE 91% 756.81 mmHg
thu dec 7
moderate rain
11/7°C 11 km/h, WSW 72% 760.56 mmHg
fri dec 8
moderate rain
4/3°C 20 km/h, NE 93% 761.31 mmHg
sat dec 9
overcast clouds
2/2°C 19 km/h, NE 89% 763.57 mmHg
sun dec 10
overcast clouds
5/5°C 12 km/h, NE 82% 768.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Turkije

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Lira. Valutacode TRY.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkije is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkije te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +90 of 0090.