Caravelas

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Caravelas in Caravelas (Brazilië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Caravelas. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Caravelas.
vlag van Brazilië
Vliegveld: Caravelas
IATA code: CRQ
ICAO code: SBCV
Hoofdstad van Brazilië: Brasilia

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8870 kilometer vliegen naar Caravelas in Caravelas. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Caravelas is America/Bahia en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Caravelas op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Caravelas in Caravelas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Caravelas in Caravelas (Brazilië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 6, 2023 - Tue
Caravelas, BR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
26/21°C 12 km/h, SSE 50% 765.82 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
25/21°C 13 km/h, SSE 54% 766.57 mmHg
thu jun 8
light rain
25/22°C 12 km/h, SE 68% 766.57 mmHg
fri jun 9
light rain
27/22°C 13 km/h, ENE 61% 765.07 mmHg
sat jun 10
sky is clear
28/23°C 16 km/h, NE 55% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Brazilië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Real. Valutacode BRL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Brazilië is 127 V / 220 V en stekkers hebben de code A / B / C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Brazilië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +55 of 0055.