Cardiff

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cardiff in Cardiff (Verenigd Koninkrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cardiff. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cardiff.
vlag van Verenigd Koninkrijk
Vliegveld: Cardiff
IATA code: CWL
ICAO code: EGFF
Hoofdstad van Verenigd Koninkrijk: Londen
www.cardiff-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 566 kilometer vliegen naar Cardiff in Cardiff. Een vlucht duurt ongeveer 40 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cardiff is Europe/London en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cardiff op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cardiff in Cardiff (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cardiff in Cardiff (Verenigd Koninkrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 24, 2024 - Fri
Cardiff, GB
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri may 24
light rain
14/9°C 18 km/h, W 70% 763.57 mmHg
sat may 25
moderate rain
15/12°C 19 km/h, S 67% 762.07 mmHg
sun may 26
light rain
15/10°C 29 km/h, WSW 81% 758.31 mmHg
mon may 27
light rain
14/10°C 17 km/h, SW 72% 760.56 mmHg
tue may 28
moderate rain
13/14°C 24 km/h, WSW 95% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigd Koninkrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Pound. Valutacode GBP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigd Koninkrijk is 230 V en stekkers hebben de code G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigd Koninkrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +44 of 0044.