Carmen De Patagones

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carmen De Patagones in Carmen De Patagones (Argentinië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Carmen De Patagones. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Carmen De Patagones.
vlag van Argentinië
Vliegveld: Carmen De Patagones
IATA code: CPG
ICAO code:
Hoofdstad van Argentinië: Buenos Aires

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 12233 kilometer vliegen naar Carmen De Patagones in Carmen De Patagones. Een vlucht duurt ongeveer 15 uur en 33 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Carmen De Patagones is America/Argentina/Buenos_Aires en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carmen De Patagones op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carmen De Patagones in Carmen De Patagones (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carmen De Patagones in Carmen De Patagones (Argentinië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Carmen de Patagones, AR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jun 5
broken clouds
15/15°C 38 km/h, NW 18% 761.31 mmHg
tue jun 6
light rain
15/9°C 36 km/h, NW 47% 756.06 mmHg
wed jun 7
overcast clouds
15/13°C 25 km/h, NNW 37% 759.06 mmHg
thu jun 8
light rain
21/11°C 49 km/h, SW 32% 746.31 mmHg
fri jun 9
sky is clear
11/7°C 51 km/h, WSW 30% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Argentinië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode ARS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Argentinië is 220 V en stekkers hebben de code C / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Argentinië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +54 of 0054.