Carnot

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Carnot in Carnot (Centraal Afrikaanse Republiek). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Carnot. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Carnot.
vlag van Centraal Afrikaanse Republiek
Vliegveld: Carnot
IATA code: CRF
ICAO code: FEFC
Hoofdstad van Centraal Afrikaanse Republiek: Bangui

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 5361 kilometer vliegen naar Carnot in Carnot. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 22 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Carnot is Africa/Bangui en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Carnot op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Carnot in Carnot (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Carnot in Carnot (Centraal Afrikaanse Republiek). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 3, 2023 - Sat
Carnot, CF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun jun 4
moderate rain
28/23°C 7 km/h, W 63% 760.56 mmHg
mon jun 5
light rain
24/21°C 6 km/h, SSE 92% 760.56 mmHg
tue jun 6
light rain
30/21°C 10 km/h, WSW 56% 759.81 mmHg
wed jun 7
light rain
24/22°C 10 km/h, W 83% 762.07 mmHg
thu jun 8
moderate rain
27/22°C 9 km/h, SW 71% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Centraal Afrikaanse Republiek

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Franc. Valutacode XAF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Centraal Afrikaanse Republiek is 220 V en stekkers hebben de code C / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Centraal Afrikaanse Republiek te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +236 of 00236.