Cat Island

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van New Bight Airport in Cat Island (Bahama’s). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cat Island. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cat Island.

Vliegveld: New Bight Airport
Plaats: Cat Island
IATA code: CAT

Timezone
De timezone van Cat Island is America/Nassau.

Betaalmiddel
In Bahama’s is de officiële munteenheid de Bahamaanse dollar. Valutacode BSD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Bahama’s te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1242 of 001242.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld New Bight Airport in Cat Island (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld New Bight Airport in Cat Island (Bahama’s). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf New Bight Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 21, 2020 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.