Catania

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Fontanarossa in Catania (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Catania. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Catania.
vlag van Italië
Vliegveld: Fontanarossa
IATA code: CTA
ICAO code: LICC
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroporto.catania.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1834 kilometer vliegen naar Fontanarossa in Catania. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 11 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Catania is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Fontanarossa op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Fontanarossa in Catania (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Fontanarossa in Catania (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 13, 2024 - Sat
Catania, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 13
sky is clear
35/30°C 18 km/h, E 30% 758.31 mmHg
sun jul 14
sky is clear
36/31°C 21 km/h, ESE 27% 758.31 mmHg
mon jul 15
sky is clear
34/30°C 18 km/h, E 32% 759.06 mmHg
tue jul 16
sky is clear
35/30°C 15 km/h, E 31% 759.81 mmHg
wed jul 17
sky is clear
35/30°C 15 km/h, ESE 27% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.