Cayenne

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Rochambeau in Cayenne (Frans-Guyana). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cayenne. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cayenne.
vlag van Frans-Guyana
Vliegveld: Rochambeau
IATA code: CAY
ICAO code: SOCA
Hoofdstad van Frans-Guyana: Cayenne

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7406 kilometer vliegen naar Rochambeau in Cayenne. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cayenne is America/Cayenne en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Rochambeau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Rochambeau in Cayenne (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Rochambeau in Cayenne (Frans-Guyana). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 27, 2022 - Tue
Cayenne, GF
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue sep 27
scattered clouds
30/27°C 23 km/h, E 60% 759.06 mmHg
wed sep 28
scattered clouds
30/27°C 24 km/h, E 64% 758.31 mmHg
thu sep 29
scattered clouds
30/27°C 25 km/h, E 64% 758.31 mmHg
fri sep 30
light rain
30/27°C 23 km/h, ESE 67% 759.06 mmHg
sat oct 1
light rain
30/27°C 18 km/h, E 69% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frans-Guyana

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frans-Guyana is 220 V en stekkers hebben de code C / D / E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frans-Guyana te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +594 of 00594.