Chambery

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chambery in Chambery (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chambery. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chambery.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Chambery
IATA code: CMF
ICAO code: LFLB
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.chambery-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 746 kilometer vliegen naar Chambery in Chambery. Een vlucht duurt ongeveer 53 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chambery is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Chambery op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chambery in Chambery (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chambery in Chambery (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Chambéry, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
moderate rain
23/16°C 7 km/h, NW 65% 759.81 mmHg
sat jun 3
moderate rain
24/16°C 7 km/h, WSW 58% 759.81 mmHg
sun jun 4
light rain
22/16°C 7 km/h, NNW 72% 762.07 mmHg
mon jun 5
light rain
22/16°C 6 km/h, NW 70% 762.07 mmHg
tue jun 6
light rain
26/16°C 8 km/h, NNW 46% 760.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.