Charleroi

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Charleroi Brussels South in Charleroi (België). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Charleroi. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Charleroi Brussels South is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van België
Vliegveld: Charleroi Brussels South
IATA code: CRL
ICAO code: EBCI
Hoofdstad van België: Brussel
www.charleroi-airport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 207 kilometer vliegen naar Charleroi Brussels South in Charleroi. Een vlucht duurt ongeveer 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Charleroi is Europe/Brussels en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Charleroi Brussels South op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in België is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in België te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +32 of 0032.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Charleroi Brussels South in (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Charleroi Brussels South in Charleroi (België). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jan 25, 2021 - Mon
Charleroi, BE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon jan 25
light snow
1/0°C 14 km/h, NNW 93% 753.81 mmHg
tue jan 26
broken clouds
3/2°C 18 km/h, W 79% 765.82 mmHg
wed jan 27
light rain
2/4°C 23 km/h, SSW 83% 762.82 mmHg
thu jan 28
moderate rain
11/10°C 36 km/h, W 80% 754.56 mmHg
fri jan 29
light rain
9/7°C 41 km/h, W 71% 752.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.