Charlotte Amalie

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cyril E King Airport in Charlotte Amalie (Amerikaanse Maagdeneilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in . Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Charlotte Amalie is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:

Vliegveld: Cyril E King Airport
IATA code: STT
ICAO code: TIST

Hoofdstad van Amerikaanse Maagdeneilanden: Charlotte Amalie
Aantal inwoners: 108708
vlag van Amerikaanse Maagdeneilanden

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Charlotte Amalie is America/St_Thomas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cyril E King Airport op deze pagina worden ook weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Amerikaanse Maagdeneilanden en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +-339 of 00-339.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cyril E King Airport in Charlotte Amalie (Amerikaanse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cyril E King Airport in Charlotte Amalie (Amerikaanse Maagdeneilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Charlotte Amalie. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 4, 2020 - Fri
Charlotte Amalie, VI
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri dec 4
light rain
26/26°C 29 km/h, ENE 76% 762.82 mmHg
sat dec 5
light rain
26/26°C 18 km/h, ENE 69% 762.82 mmHg
sun dec 6
light rain
26/26°C 17 km/h, ENE 71% 762.07 mmHg
mon dec 7
light rain
26/26°C 23 km/h, ESE 73% 762.07 mmHg
tue dec 8
sky is clear
26/26°C 23 km/h, SE 70% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.

Comments are closed.