Cherbourg

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Maupertus in Cherbourg (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cherbourg. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cherbourg.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Maupertus
IATA code: CER
ICAO code: LFRC
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.cherbourg.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 527 kilometer vliegen naar Maupertus in Cherbourg. Een vlucht duurt ongeveer 37 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cherbourg is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Maupertus op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Maupertus in Cherbourg (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Maupertus in Cherbourg (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 12, 2024 - Wed
Cherbourg-en-Cotentin, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
wed jun 12
light rain
14/9°C 18 km/h, NNW 60% 766.57 mmHg
thu jun 13
light rain
14/12°C 39 km/h, S 74% 760.56 mmHg
fri jun 14
light rain
15/12°C 37 km/h, SSW 74% 753.81 mmHg
sat jun 15
light rain
16/14°C 41 km/h, SW 80% 753.81 mmHg
sun jun 16
light rain
17/13°C 30 km/h, WSW 72% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.