Chisinau

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Chisinau International Airport in Chisinau (Moldavië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chisinau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chisinau.

Vliegveld: Chisinau International Airport
Plaats: Chisinau
IATA code: KIV
www.airport.md

Timezone
De timezone van Chisinau is Europe/Chisinau.

Betaalmiddel
In Moldavië is de officiële munteenheid de Leu. Valutacode MDL.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Moldavië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +373 of 00373.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Chisinau International Airport in Chisinau (Moldavië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Chisinau International Airport in Chisinau (Moldavië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf Chisinau International Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Oct 23, 2019 - Wed
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.