Chisinau

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van International Airport Chisinau in Chisinau (Moldavië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Chisinau. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Chisinau.
vlag van Moldavië
Vliegveld: International Airport Chisinau
IATA code: KIV
ICAO code: LUKK
Hoofdstad van Moldavië: Chisinau
www.airport.md

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1830 kilometer vliegen naar International Airport Chisinau in Chisinau. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 10 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Chisinau is Europe/Chisinau en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van International Airport Chisinau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld International Airport Chisinau in Chisinau (Moldavië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld International Airport Chisinau in Chisinau (Moldavië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 5, 2024 - Tue
Chișinău, MD
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue mar 5
broken clouds
10/7°C 14 km/h, ESE 52% 761.31 mmHg
wed mar 6
overcast clouds
10/7°C 22 km/h, ENE 48% 762.82 mmHg
thu mar 7
broken clouds
9/5°C 17 km/h, ENE 46% 766.57 mmHg
fri mar 8
sky is clear
7/5°C 9 km/h, NE 49% 768.07 mmHg
sat mar 9
sky is clear
9/6°C 9 km/h, SSE 38% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Moldavië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leu. Valutacode MDL.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Moldavië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Moldavië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +373 of 00373.