Cholet

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Le Pontreau in Cholet (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cholet. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cholet.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Le Pontreau
IATA code: CET
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.cholet.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 710 kilometer vliegen naar Le Pontreau in Cholet. Een vlucht duurt ongeveer 50 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cholet is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Le Pontreau op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Le Pontreau in Cholet (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Le Pontreau in Cholet (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Arrondissement de Cholet, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
light rain
16/12°C 33 km/h, WSW 73% 758.31 mmHg
sun jun 16
moderate rain
19/14°C 29 km/h, WSW 71% 756.06 mmHg
mon jun 17
light rain
19/17°C 14 km/h, SSW 77% 759.06 mmHg
tue jun 18
moderate rain
22/19°C 23 km/h, E 74% 758.31 mmHg
wed jun 19
moderate rain
25/20°C 25 km/h, E 68% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.