Ciudad Bolivar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Ciudad Bolivar in Ciudad Bolivar (Venezuela). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Ciudad Bolivar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Ciudad Bolivar.
vlag van Venezuela
Vliegveld: Ciudad Bolivar
IATA code: CBL
ICAO code: SVCB
Hoofdstad van Venezuela: Caracas

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7827 kilometer vliegen naar Ciudad Bolivar in Ciudad Bolivar. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Ciudad Bolivar is America/Caracas en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Ciudad Bolivar op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Ciudad Bolivar in Ciudad Bolivar (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Ciudad Bolivar in Ciudad Bolivar (Venezuela). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Dec 7, 2023 - Thu
Ciudad Bolivar, VE
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
thu dec 7
light rain
32/26°C 21 km/h, ESE 51% 757.56 mmHg
fri dec 8
light rain
32/26°C 19 km/h, NE 51% 759.06 mmHg
sat dec 9
light rain
33/25°C 23 km/h, NE 48% 758.31 mmHg
sun dec 10
light rain
30/25°C 20 km/h, NE 58% 758.31 mmHg
mon dec 11
broken clouds
31/26°C 20 km/h, NE 55% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Venezuela

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Bolivar. Valutacode VEF.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Venezuela is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Venezuela te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +58 of 0058.