Clear Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Clear Lake in Clear Lake (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Clear Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Clear Lake.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Clear Lake
IATA code: CKE
ICAO code:
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8669 kilometer vliegen naar Clear Lake in Clear Lake. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 19 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Clear Lake is America/Los_Angeles en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Clear Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Clear Lake in Clear Lake (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Clear Lake in Clear Lake (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Clear Lake, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
light rain
28/20°C 16 km/h, SSE 51% 762.07 mmHg
sat jun 3
light rain
28/21°C 15 km/h, ESE 49% 762.82 mmHg
sun jun 4
light rain
29/22°C 8 km/h, ESE 42% 762.82 mmHg
mon jun 5
moderate rain
29/20°C 12 km/h, NW 47% 761.31 mmHg
tue jun 6
moderate rain
16/17°C 18 km/h, E 90% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.