Cluj-Napoca

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cluj Napoca International Airport in Cluj-Napoca (Roemenië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cluj-Napoca. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cluj-Napoca.
vlag van Roemenië
Vliegveld: Cluj Napoca International Airport
IATA code: CLJ
ICAO code: LRCL
Hoofdstad van Roemenië: Bucharest
www.airportcluj.ro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1491 kilometer vliegen naar Cluj Napoca International Airport in Cluj-Napoca. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 46 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cluj-Napoca is Europe/Bucharest en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cluj Napoca International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cluj Napoca International Airport in Cluj-Napoca (Roemenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cluj Napoca International Airport in Cluj-Napoca (Roemenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 8, 2022 - Mon
Cluj-Napoca, RO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 8
moderate rain
29/20°C 22 km/h, WNW 40% 762.82 mmHg
tue aug 9
moderate rain
28/17°C 15 km/h, ESE 50% 762.82 mmHg
wed aug 10
moderate rain
20/18°C 11 km/h, NNE 80% 764.32 mmHg
thu aug 11
light rain
20/19°C 9 km/h, NE 56% 763.57 mmHg
fri aug 12
sky is clear
25/21°C 13 km/h, ESE 40% 762.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Roemenië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leu. Valutacode RON.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Roemenië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Roemenië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +40 of 0040.