Coban

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coban in Coban (Guatemala). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coban. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coban.
vlag van Guatemala
Vliegveld: Coban
IATA code: CBV
ICAO code: MGCB
Hoofdstad van Guatemala: Guatemala City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8997 kilometer vliegen naar Coban in Coban. Een vlucht duurt ongeveer 11 uur en 42 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coban is America/Guatemala en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coban op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coban in Coban (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coban in Coban (Guatemala). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 24, 2023 - Sun
Cobán, GT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun sep 24
light rain
27/17°C 6 km/h, N 57% 760.56 mmHg
mon sep 25
heavy intensity rain
26/17°C 8 km/h, N 53% 759.81 mmHg
tue sep 26
light rain
24/17°C 6 km/h, N 61% 762.07 mmHg
wed sep 27
light rain
24/17°C 7 km/h, N 67% 759.81 mmHg
thu sep 28
moderate rain
25/18°C 6 km/h, N 69% 759.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Guatemala

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Quetzal. Valutacode GTQ.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Guatemala is 120 V en stekkers hebben de code A / B / G / I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Guatemala te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +502 of 00502.