Cockburn Town

Info

Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van JAGS McCartney International Airport in Cockburn Town (Turks- en Caicoseilanden). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cockburn Town. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cockburn Town.

Vliegveld: JAGS McCartney International Airport
Plaats: Cockburn Town
IATA code: GDT

Timezone
De timezone van Cockburn Town is America/Grand_Turk.

Betaalmiddel
In Turks- en Caicoseilanden is de officiële munteenheid de Amerikaanse dollar. Valutacode USD.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turks- en Caicoseilanden te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld JAGS McCartney International Airport in Cockburn Town (Turks- en Caicoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld JAGS McCartney International Airport in Cockburn Town (Turks- en Caicoseilanden). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf JAGS McCartney International Airport. In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 20, 2019 - Fri
Ooops! Nothing was found!Comments are closed.