Cody

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Yellowstone Regional in Cody (Verenigde Staten). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cody. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cody.
vlag van Verenigde Staten
Vliegveld: Yellowstone Regional
IATA code: COD
ICAO code: KCOD
Hoofdstad van Verenigde Staten: Washington

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7531 kilometer vliegen naar Yellowstone Regional in Cody. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 57 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cody is America/Denver en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Yellowstone Regional op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Yellowstone Regional in Cody (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Yellowstone Regional in Cody (Verenigde Staten). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 4, 2023 - Sun
Cody, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 3
light rain
13/14°C 11 km/h, NNE 83% 762.07 mmHg
sun jun 4
light rain
17/15°C 17 km/h, ESE 61% 762.82 mmHg
mon jun 5
heavy intensity rain
24/15°C 16 km/h, WNW 37% 758.31 mmHg
tue jun 6
heavy intensity rain
23/14°C 29 km/h, W 41% 757.56 mmHg
wed jun 7
moderate rain
23/17°C 19 km/h, NNW 42% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Verenigde Staten

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode USD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Verenigde Staten is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Verenigde Staten te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.