Cold Lake

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Cold Lake in Cold Lake (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cold Lake. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cold Lake.
vlag van Canada
Vliegveld: Cold Lake
IATA code: YOD
ICAO code: CEN5
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.coldlake.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6718 kilometer vliegen naar Cold Lake in Cold Lake. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 59 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cold Lake is America/Edmonton en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Cold Lake op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Cold Lake in Cold Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Cold Lake in Cold Lake (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jul 20, 2024 - Sat
Cold Lake, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jul 20
scattered clouds
22/19°C 12 km/h, NE 63% 765.07 mmHg
sun jul 21
sky is clear
25/22°C 15 km/h, SW 50% 764.32 mmHg
mon jul 22
few clouds
24/20°C 11 km/h, SSW 51% 761.31 mmHg
tue jul 23
broken clouds
28/24°C 25 km/h, SE 33% 755.31 mmHg
wed jul 24
scattered clouds
22/25°C 17 km/h, SSW 63% 756.06 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.