Colmar

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Colmar-houssen in Colmar (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Colmar. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Colmar.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Colmar-houssen
IATA code: CMR
ICAO code: LFGA
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.colmar.aeroport.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 505 kilometer vliegen naar Colmar-houssen in Colmar. Een vlucht duurt ongeveer 36 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Colmar is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Colmar-houssen op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Colmar-houssen in Colmar (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Colmar-houssen in Colmar (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Colmar, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
light rain
20/13°C 9 km/h, WSW 61% 759.06 mmHg
mon may 20
light rain
21/15°C 10 km/h, NW 57% 756.81 mmHg
tue may 21
moderate rain
14/12°C 10 km/h, S 95% 756.81 mmHg
wed may 22
overcast clouds
17/14°C 10 km/h, SSW 69% 759.06 mmHg
thu may 23
light rain
19/14°C 7 km/h, E 67% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.