Coral Harbour

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Coral Harbour in Coral Harbour (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Coral Harbour. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Coral Harbour.
vlag van Canada
Vliegveld: Coral Harbour
IATA code: YZS
ICAO code: CYZS
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.fairmonthotsprings.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4876 kilometer vliegen naar Coral Harbour in Coral Harbour. Een vlucht duurt ongeveer 6 uur en 48 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Coral Harbour is America/Atikokan en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Coral Harbour op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Coral Harbour in Coral Harbour (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Coral Harbour in Coral Harbour (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2024 - Tue
Coral Harbour, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue feb 27
overcast clouds
-25/-34°C 9 km/h, S 97% 752.31 mmHg
wed feb 28
overcast clouds
-26/-32°C 13 km/h, N 96% 758.31 mmHg
thu feb 29
overcast clouds
-26/-23°C 50 km/h 82% 755.31 mmHg
fri mar 1
overcast clouds
-21/-22°C 49 km/h, N 79% 748.56 mmHg
sat mar 2
few clouds
-24/-30°C 33 km/h, NNW 81% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.