Corazon De Jesus

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Corazon De Jesus in Corazon De Jesus (Panama). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Corazon De Jesus. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Corazon De Jesus.
vlag van Panama
Vliegveld: Corazon De Jesus
IATA code: CZJ
ICAO code:
Hoofdstad van Panama: Panama City

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 8769 kilometer vliegen naar Corazon De Jesus in Corazon De Jesus. Een vlucht duurt ongeveer 10 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Corazon De Jesus is America/Panama en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Corazon De Jesus op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Corazon De Jesus in Corazon De Jesus (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Corazon De Jesus in Corazon De Jesus (Panama). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Corazon de Jesus, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
few clouds
33/28°C 29 km/h, ESE 58% 759.06 mmHg
sun apr 21
few clouds
34/28°C 27 km/h, SE 37% 757.56 mmHg
mon apr 22
scattered clouds
32/29°C 25 km/h, SE 47% 757.56 mmHg
tue apr 23
light rain
33/29°C 25 km/h, SE 52% 756.81 mmHg
wed apr 24
light rain
33/29°C 18 km/h, ESE 55% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Panama

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Balboa. Valutacode PAB.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Panama is 110 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Panama te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +507 of 00507.