Cotabato

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Awang in Cotabato (Filipijnen). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cotabato. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cotabato.
vlag van Filipijnen
Vliegveld: Awang
IATA code: CBO
ICAO code: RPWC
Hoofdstad van Filipijnen: Manila

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 11287 kilometer vliegen naar Awang in Cotabato. Een vlucht duurt ongeveer 13 uur en 26 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cotabato is Asia/Manila en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Awang op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Awang in Cotabato (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Awang in Cotabato (Filipijnen). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 2, 2023 - Fri
Cotabato City, PH
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri jun 2
light rain
31/27°C 12 km/h, WNW 65% 757.56 mmHg
sat jun 3
moderate rain
32/26°C 14 km/h, WNW 62% 757.56 mmHg
sun jun 4
moderate rain
30/25°C 11 km/h, W 68% 756.81 mmHg
mon jun 5
light rain
31/25°C 13 km/h, W 63% 756.06 mmHg
tue jun 6
light rain
28/26°C 11 km/h, WNW 74% 756.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Filipijnen

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Peso. Valutacode PHP.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Filipijnen is 220 V en stekkers hebben de code A / B / C.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Filipijnen te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +63 of 0063.