Craiova

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Craiova in Craiova (Roemenië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Craiova. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Craiova.
vlag van Roemenië
Vliegveld: Craiova
IATA code: CRA
ICAO code: LRCV
Hoofdstad van Roemenië: Bucharest
www.aeroportcraiova.ro

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1662 kilometer vliegen naar Craiova in Craiova. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Craiova is Europe/Bucharest en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Craiova op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Craiova in Craiova (Roemenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Craiova in Craiova (Roemenië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 22, 2024 - Sat
Craiova, RO
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 22
sky is clear
33/28°C 18 km/h, SE 34% 759.06 mmHg
sun jun 23
light rain
33/24°C 19 km/h, ENE 24% 756.81 mmHg
mon jun 24
light rain
32/26°C 18 km/h, E 25% 758.31 mmHg
tue jun 25
moderate rain
32/22°C 25 km/h, E 37% 759.81 mmHg
wed jun 26
light rain
30/22°C 36 km/h, W 40% 759.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Roemenië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Leu. Valutacode RON.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Roemenië is 230 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Roemenië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +40 of 0040.