Creil

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Creil in Creil (Frankrijk). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Creil. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Creil.
vlag van Frankrijk
Vliegveld: Creil
IATA code: CSF
ICAO code:
Hoofdstad van Frankrijk: Paris
www.ba110.air.defense.gouv.fr

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 376 kilometer vliegen naar Creil in Creil. Een vlucht duurt ongeveer 49 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Creil is Europe/Paris en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Creil op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Creil in Creil (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Creil in Creil (Frankrijk). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 5, 2023 - Mon
Creil, FR
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
tue jun 6
sky is clear
23/16°C 18 km/h, NNE 52% 763.57 mmHg
wed jun 7
light rain
24/15°C 20 km/h, NE 48% 763.57 mmHg
thu jun 8
sky is clear
23/17°C 19 km/h, NE 54% 761.31 mmHg
fri jun 9
light rain
28/19°C 19 km/h, ESE 42% 759.06 mmHg
sat jun 10
moderate rain
25/16°C 14 km/h, NW 65% 762.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Frankrijk

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Frankrijk is 230 V en stekkers hebben de code E.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Frankrijk te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +33 of 0033.