Crotone

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Crotone in Crotone (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Crotone. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Crotone.
vlag van Italië
Vliegveld: Crotone
IATA code: CRV
ICAO code: LIBC
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroporto.kr.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 1757 kilometer vliegen naar Crotone in Crotone. Een vlucht duurt ongeveer 2 uur en 5 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Crotone is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Crotone op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Crotone in Crotone (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Crotone in Crotone (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Apr 20, 2024 - Sat
Crotone, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat apr 20
sky is clear
17/13°C 24 km/h, SW 52% 757.56 mmHg
sun apr 21
scattered clouds
19/13°C 31 km/h, ENE 44% 756.81 mmHg
mon apr 22
overcast clouds
17/15°C 18 km/h, NNE 63% 760.56 mmHg
tue apr 23
light rain
16/14°C 32 km/h, NNW 76% 751.56 mmHg
wed apr 24
light rain
17/13°C 31 km/h, WSW 52% 757.56 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.