Croydon

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Croydon in Croydon (Australië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Croydon. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Croydon.
vlag van Australië
Vliegveld: Croydon
IATA code: CDQ
ICAO code: YCRY
Hoofdstad van Australië: Canberra

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 14739 kilometer vliegen naar Croydon in Croydon. Een vlucht duurt ongeveer 18 uur en 32 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Croydon is Australia/Brisbane en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Croydon op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Croydon in Croydon (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Croydon in Croydon (Australië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Aug 15, 2022 - Mon
Croydon, US
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
mon aug 15
sky is clear
27/20°C 19 km/h, ESE 45% 762.07 mmHg
tue aug 16
overcast clouds
27/20°C 19 km/h, E 31% 762.07 mmHg
wed aug 17
scattered clouds
28/21°C 18 km/h, ENE 35% 762.07 mmHg
thu aug 18
few clouds
30/22°C 10 km/h, W 31% 761.31 mmHg
fri aug 19
sky is clear
32/24°C 15 km/h, SSW 28% 763.57 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Australië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode AUD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Australië is 240 V en stekkers hebben de code I.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Australië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +61 of 0061.