Cuneo

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Levaldigi in Cuneo (Italië). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Cuneo. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Cuneo.
vlag van Italië
Vliegveld: Levaldigi
IATA code: CUF
ICAO code: LIMZ
Hoofdstad van Italië: Rome
www.aeroporto.cuneo.it

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 890 kilometer vliegen naar Levaldigi in Cuneo. Een vlucht duurt ongeveer 1 uur en 3 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Cuneo is Europe/Rome en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Levaldigi op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Levaldigi in Cuneo (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Levaldigi in Cuneo (Italië). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

May 19, 2024 - Sun
Cuneo, IT
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sun may 19
moderate rain
21/12°C 11 km/h, NE 58% 757.56 mmHg
mon may 20
moderate rain
18/13°C 14 km/h, NNE 74% 758.31 mmHg
tue may 21
moderate rain
17/13°C 11 km/h, N 80% 755.31 mmHg
wed may 22
moderate rain
19/12°C 10 km/h, SSW 70% 757.56 mmHg
thu may 23
light rain
17/12°C 9 km/h, SSW 78% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Italië

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Euro. Valutacode EUR.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Italië is 230 V en stekkers hebben de code C / F / L.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Italië te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +39 of 0039.