Dar Es Salaam

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dar Es Salam International Airport in Dar Es Salaam (Tanzania). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dar Es Salaam. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dar Es Salaam.
vlag van Tanzania
Vliegveld: Dar Es Salam International Airport
IATA code: DAR
ICAO code: HTDA
Hoofdstad van Tanzania: Dodoma
www.taa.go.tz

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 7344 kilometer vliegen naar Dar Es Salam International Airport in Dar Es Salaam. Een vlucht duurt ongeveer 9 uur en 44 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dar Es Salaam is Africa/Dar_es_Salaam en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dar Es Salam International Airport op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dar Es Salam International Airport in Dar Es Salaam (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dar Es Salam International Airport in Dar Es Salaam (Tanzania). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Jun 15, 2024 - Sat
Dar es Salaam, TZ
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat jun 15
few clouds
29/23°C 18 km/h, S 39% 761.31 mmHg
sun jun 16
sky is clear
30/23°C 25 km/h, SSE 46% 761.31 mmHg
mon jun 17
few clouds
30/24°C 21 km/h, SSE 47% 762.07 mmHg
tue jun 18
light rain
27/24°C 17 km/h, SSW 61% 762.07 mmHg
wed jun 19
light rain
29/25°C 20 km/h, ESE 69% 761.31 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Tanzania

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Shilling. Valutacode TZS.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Tanzania is 230 V en stekkers hebben de code D / G.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Tanzania te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +255 of 00255.