Dashoguz

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dashoguz in Dashoguz (Turkmenistan). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dashoguz. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in .

Als u met het vliegtuig vertrekt of aankomt op Dashoguz is het belangrijk dat u goed voorbereid bent. Wij hebben daarom een aantal zaken voor u op een rijtje gezet:
vlag van Turkmenistan
Vliegveld: Dashoguz
IATA code: TAZ
ICAO code: UTAT
Hoofdstad van Turkmenistan: Ashgabat

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 4228 kilometer vliegen naar Dashoguz in Dashoguz. Een vlucht duurt ongeveer 5 uur en 1 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dashoguz is Asia/Ashgabat en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dashoguz op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Manat. Valutacode TMT.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Turkmenistan is 220 V en stekkers hebben de code C / F.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Turkmenistan te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +993 of 00993.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dashoguz in (Turkmenistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dashoguz in Dashoguz (Turkmenistan). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Feb 27, 2021 - Sat
Dashoguz, TM
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
sat feb 27
light snow
3/3°C 25 km/h, SW 79% 768.82 mmHg
sun feb 28
overcast clouds
9/6°C 18 km/h, SSE 41% 764.32 mmHg
mon mar 1
sky is clear
14/8°C 11 km/h, WSW 34% 762.07 mmHg
tue mar 2
overcast clouds
7/4°C 13 km/h, NW 59% 769.57 mmHg
wed mar 3
overcast clouds
9/8°C 15 km/h, SSE 50% 765.82 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk de vluchttijden regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijk vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Comments are closed.