Dawson City

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dawson City in Dawson City (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dawson City. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dawson City.
vlag van Canada
Vliegveld: Dawson City
IATA code: YDA
ICAO code: CYDA
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.hpw.gov.yk.ca

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6706 kilometer vliegen naar Dawson City in Dawson City. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 58 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dawson City is America/Dawson en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dawson City op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dawson City in Dawson City (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dawson City in Dawson City (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Mar 25, 2023 - Sat
Dawson City, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri mar 24
overcast clouds
-1/-2°C 5 km/h, SSE 89% 762.07 mmHg
sat mar 25
snow
-6/-19°C 13 km/h, NW 74% 774.07 mmHg
sun mar 26
overcast clouds
-9/-12°C 4 km/h, ESE 87% 780.07 mmHg
mon mar 27
overcast clouds
-3/-9°C 4 km/h, SE 84% 773.32 mmHg
tue mar 28
light snow
-1/-14°C 12 km/h, W 88% 765.07 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.