Dawson Creek

Info


Op deze pagina vindt u informatie over de vluchttijden van Dawson Creek in Dawson Creek (Canada). Klik op aankomsttijden voor een overzicht van actuele aankomsttijden en op vertrektijden voor een overzicht van actuele vertrektijden in Dawson Creek. Onder het kopje weer vindt u de weersverwachtingen in Dawson Creek.
vlag van Canada
Vliegveld: Dawson Creek
IATA code: YDQ
ICAO code: CYDQ
Hoofdstad van Canada: Ottawa
www.dawsoncreekairport.com

Vluchtduur
Vanaf Amsterdam is het 6985 kilometer vliegen naar Dawson Creek in Dawson Creek. Een vlucht duurt ongeveer 8 uur en 18 minuten. De exacte vluchtduur hangt af van het type vliegtuig en de weersomstandigheden.

Tijdzone
Houd bij het bekijken van de vluchttijden het tijdverschil in de gaten. De tijdzone van Dawson Creek is America/Dawson_Creek en het is daar nu . De vetrektijden en aankomsttijden van Dawson Creek op deze pagina worden weergegeven met de lokale tijd.

Aankomsttijden

Hieronder vindt u de aankomsttijden vanaf vliegveld Dawson Creek in Dawson Creek (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer en in de rechterkolom staat of de vlucht geland, onderweg of vertraagd is. De aankomsttijd is de oorspronkelijke tijd zonder mogelijke vertraging.

Vertrektijden

Hieronder vindt u de vertrektijden vanaf vliegveld Dawson Creek in Dawson Creek (Canada). In de linkerkolom staat het vluchtnummer van de vlucht die vertrokken is vanaf . In de rechterkolom staat of de vlucht gepland, onderweg of vertraagd is.

Weer


Hieronder vindt u de weersverwachting voor de aankomende 5 dagen van het dichtstbijzijnde weerstation.

Sep 22, 2023 - Fri
Dawson Creek, CA
Day Cond. Temp. Wind Humidity PressurePres.
fri sep 22
few clouds
22/12°C 12 km/h, S 34% 754.56 mmHg
sat sep 23
moderate rain
20/11°C 19 km/h, SW 35% 751.56 mmHg
sun sep 24
light rain
11/7°C 18 km/h, WNW 73% 753.06 mmHg
mon sep 25
light rain
9/7°C 11 km/h, ENE 71% 756.81 mmHg
tue sep 26
light rain
12/8°C 7 km/h, NE 67% 753.81 mmHg

Bij flinke storm kan het voorkomen dat vluchten vertraging oplopen of zelfs moeten uitwijken naar een andere luchthaven. Bekijk deze pagina regelmatig om op de hoogte te blijven van de actuele tijden en mogelijke vertragingen of annuleringen. Neem bij twijfel altijd contact op met de luchtvaartmaatschappij.


Informatie over Canada

Betaalmiddel
Op veel luchthavens is het mogelijk om met een pinpas of creditcard te betalen. Toch is het verstandig om altijd wat contant geld bij je te hebben. In is de officiële munteenheid de Dollar. Valutacode CAD.

Voltage
Niets is zo vervelend om na een lange vlucht erachter te komen dat je niet de juiste stekker hebt om je telefoon op te laden. Het voltage in Canada is 120 V en stekkers hebben de code A / B.

Landnummer
Het landnummer is het nummer dat je gebruikt voor internationale telefoongesprekken. Om vanuit Nederland een telefoonnummer in Canada te bellen of sms’en toets je voor het telefoonnummer +1 of 001.